Vacature hoofd engineering bruggen en galerijen

Wij zijn GROOT LEMMER, een toonaangevende engineer en bouwer met ruim 100 jaar ervaring. Wij zijn van origine specialist in het ontwerpen en bouwen van fiets/voetgangers en lichte verkeersbruggen voor overheden en aannemers binnen en buiten Nederland. Naast bruggen ontwerpen en bouwen wij vlonders en galerijen voor grote en middelgrote projecten in de bouwsector. Voor de constructies gebruiken wij duurzaam geproduceerd hardhout, staal, composiet of een combinatie hiervan. Als dynamische en flexibele organisatie zoeken wij doorgaans naar vernieuwing en groeien zo ook als specialist in (composiet) sluisdeuren.
Onze afdeling engineering heeft per direct een kartrekker nodig in de vorm van een meewerkend hoofd engineering. Deze werkt op het bedrijfsbureau samen met een planner/inkoper, een tweetal Tekla tekenaars en externe engineers/tekenaars.

OVER DE FUNCTIE

Van de meewerkend hoofd engineering wordt verwacht dat deze de lijnen uitzet en ook bereid is om mee te werken als tekenaar. Je werkt hoofdzakelijk aan het bedenken en doorrekenen van bruggen en galerijen. In overleg met bouwkundige aannemers, civiele aannemers, architecten en overheden stel je met jouw team de voorlopige en definitieve ontwerpen op. Dit betekent dat je ervaring moet hebben met relevante engineeringssoftware. Wij werken deels met eigen software en dit kun je leren. Of wellicht ben jij de persoon die met nieuwe ideeën komt en dit proces verbetert! Het betekent ook dat je ervaring moet hebben met 3D modelling programmatuur. Wij werken met Tekla en ook dit specifieke programma kun je leren.
Afhankelijk van het aantal projecten (en de omvang hiervan) heb je de ruimte om op te schalen, want indien nodig schakel je gemakkelijk externe engineers en tekenaars in. Jij verdeelt werkzaamheden onder interne en externe tekenaars, stelt engineeringsrapporten op en springt indien nodig bij in het 3D tekenproces. Verder bewaak je de naleving van gemaakte afspraken, controleer je het tekenwerk en onderhoud je het contact met opdrachtgevers.
Benieuwd aan welk soort projecten jij gaat werken? Bekijk deze gerust op onze website.

WIJ BIEDEN JOU

  • Een fulltime baan in Heerenveen
  • Ruimte voor ondernemerschap en procesverbetering
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 100 jaar ervaring en wijsheid ter beschikking

EISEN

  • Diploma HBO richting Bouwkunde, Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde
  • Ervaring met engineeringssoftware
  • Ervaring met 3D modelling programmatuur

REAGEREN

Reageren kan tot en met maandag 11 januari 2021.
De werving voor deze procedure hebben wij uitbesteedt aan Headhuntersteam.
Zie jij genoeg aanknopingspunten en heb je interesse in deze mooie functie?
Neem dan snel contact op met Elko Hamstra van Headhuntersteam Leeuwarden via telefoonnummer 06 39818549 of e.hamstra@headhuntersteam.nl

Geef een reactie

Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd. * Verplichte velden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BACK