Innovatielaan 9
8447 SN Heerenveen

Postbus 212
8440 AE Heerenveen
T: +31(0)513 789 333
F: +31(0)513 789 399
E:  info@grootlemmer.com
KvK nr.: 010-39070 0000Azobe hout

Azobé hout is een duurzame houtsoort die veelvuldig gebruikt wordt voor o.a. palen, planken, damwanden, stuwen, balken, steenschotten, bielzen, dekdelen en beschoeiing. Azobé hout wordt verkregen van de torenhoge Lophira Alata boom, die enkel in tropisch West-Afrika groeit. Azobé kenmerkt zich door diens zware gewicht, excellente sterkteklasse (D70), slijtagevastheid en optimale duurzaamheid. Azobe hout is dan ook uitstekend geschikt als basis voor een solide (water)bouwwerk dat tegen een stootje kan. Groot Lemmer B.V. levert kwalitatief hoogstaand Azobé hout tegen aantrekkelijke prijzen.
 

Azobé hout ‒ Azobé palen, planken & balken

Azobé hardhout is ‒ dankzij diens gunstige eigenschappen ‒ zeer breed inzetbaar. Azobe hardhout is erg sterk, maar kan toch gemakkelijk worden verwerkt. Dat is dan ook de reden dat er volop Azobé palen, Azobé planken, Azobé balken en complete Azobé damwanden en sluisdeuren worden vervaardigd. Azobé wordt met name toegepast in weg- en waterconstructies. Hebt u vragen over specifieke eigenschappen van Azobé of over het toepassen van Azobé hardhout? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.
 

Azobé hout ‒ Prijs

De prijs van Azobé hout is geheel afhankelijk van uw wensen. Zo wordt de prijs onder meer bepaald door:
  • Afmetingen
  • Volume
  • Eventuele verwerking
  • Eventuele afwerking
  • Met of zonder FSC® certificaat (garantie voor hout uit verantwoord beheerde bossen)
Klik hier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.
 

Azobé hout ‒ Bestellen bij Groot Lemmer

Groot Lemmer B.V. is expert op het gebied van Azobé hout, mede dankzij jarenlange praktijkervaring met hardhout. Zo begon Groot Lemmer al aan het begin van de 20e eeuw met het importeren van hardhout, waaronder ook Azobé. Groot Lemmer is inmiddels uitgegroeid tot een welbekende speler op het gebied van Azobé hout, niet alleen binnen Europa, maar ook ver daarbuiten. Wilt u meer informatie over Azobé? Informeer dan vrijblijvend via telefoonnummer 0513 - 789 333 of e-mailadres info@grootlemmer.com.
Gekoppelde download pdf
 
 
Copyright © 1998-2010 grootlemmer.com - Sitemap